AJANVARAUS

UINTI- JA HIERONTA-AJAT

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Sähköinen ajanvaraus on auki osoitteessa: www.varaaheti.fi/jklkoirauimala

HUOM! Kaikkien uintien ajanvarausjärjestelmässä ilmoitetut hinnat ovat yksittäiskäyntien hintoja. Mikäli sinulla on sarjakortti tai haluat ostaa sellaisen, hinta määräytyy sarjakortin mukaan. Omatoimiuinnin sarjakortit ovat ostettavissa ainoastaan ajanvarausjärjestelmästä ja ohjatun uinnin sarjakortit ajanvarausjärjestelmästä tai henkilökunnalta.

Huomaathan, että omatoimiuinnit eivät näy ajanvarauskalenterissa ennen kuin uintivalmentaja on lisännyt oikeuden niiden varaamiseksi ajanvarausjärjestelmään. Ajanvarausoikeus myönnetään, kun ohjatussa uinnissa on varmistettu, että koira osaa omatoimiuinnissa vaadittavat taidot. Voit lukea omatoimiuinnin edellytyksistä täältä. Jos olet kiinnostunut omatoimiuinnista, varaa aika ohjattuun uintiin ja ota omatoimivuorot puheeksi uintivalmentajasi kanssa.

VAKITUISTEN UINTIAIKOJEN AJANVARAUS

Suosittujen vakituisten ohjattujen uintiaikojen varaus tapahtuu sähköpostitse. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia ajanvarausjärjestelmään, luo tunnukset tästä linkistä ennen vakituisen ajan varaamista sähköpostitse. Näin helpotat omaa asiointiasi sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta jatkossa sekä nopeutat meidän työtämme muun muassa lakisääteisten lupien keräämisessä.

Varaa tunnusten luomisen jälkeen uintiaika sähköpostitse Anniinalta anniina(at)jklkoirauimala.fi

  • Voit varata esimerkiksi viikoittain tai joka toinen viikko toistuvan uintiajan haluamallesi ajanjaksolle eli vaikka kuukaudeksi tai useammaksi. 
  • Vakituisia aikoja on varattavissa arkisin sopimuksen mukaan noin klo 9-21 välisenä aikana. 
  • Uintiajan pituus riippuu uitettavien koirien määrästä. Neuvomme sopivan mittaisen ajan valitsemisessa. 
  • Vakituisten uintivuorojen hinnat ovat tarkistettavissa hinnastostamme kohdasta sarjakortit. 

Myös omatoimiuintiin voi varata vakituisen vuoron sähköpostitse sitten, kun uintivalmentaja on antanut oikeuden omatoimiuintiin.

KOIRIEN PESUPALVELUT

  • Ajanvaraus Kirsiltä puhelimitse 0408288729 tai sähköpostitse kirsi(at)jklkoirauimala.fi
  • Mikäli varaat ajan viestitse, mainitsethan ajanvarausta tehdessäsi koiran kutsumanimen, rodun, iän ja sen terveyteen liittyvät tiedot, kuten mahdolliset vammat, sairaudet ja lääkitykset. Mainitsethan viestissä myös mahdolliset palveluun liittyvät toiveesi esimerkiksi turkinhoitoa tai pesussa käytettäviä tuotteita koskien.
  • Kerrothan palvelua varatessa, mikäli koirasi tarvitsee lisäaikaa takkujen selvittämiseen tai käsittelyyn.
  • Huomaathan, että palvelu ei ole varattavissa uinnin yhteyteen.
  • Pesupalvelut ovat saatavissa pesuhuoneiden varaustilanteen mukaan vaihtelevina aikoina sekä arkisin että viikonloppuisin. Kysy rohkeasti sopivaa aikaa!

KÄYTTÖ- JA TOIMITUSEHDOT

Jyväskylän Koirauimalan palveluiden käyttöehdot löytyvät täältä.

TIETOSUOJASELOSTE

Jyväskylän Koirauimalan tietosuojaseloste löytyy täältä.