JYVÄSKYLÄN KOIRAUIMALA

SIJAINTI 

Jyväskylän Koirauimala sijaitsee loistavalla sijainnilla Heinämäessä, lähellä Palokan ja Seppälän palveluita. Näin palveluidemme käyttäminen onnistuu helposti kaupassa asioinnin yhteydessä tai sen aikana henkilökunnan suostumuksella. 

Meille saapuminen on helppoa sekä autolla että bussilla. Uimalan pihassa on useita asiakasparkkipaikkoja sekä rakennuksen julkisivulla uimalan oven yhteydessä että sen päädyssä hoitohuoneiden oven yhteydessä. Lähimmille bussipysäkeille on noin 600 metriä. Lähimmät bussipysäkit ovat Norolantie 1 ja 2 sekä Ritoniemi 1 ja 2 ja niillä kulkevat bussinumerot 26, 27, 27K, 32 ja 36.

Uimala sijaitsee metsän läheisyydessä ja hallin takakulmalta lähtee metsäpolku, joka sopii koiran ulkoiluttamiseen.

TILAT

Olemme huomioineet erilaisten asiakkaiden tarpeet monin tavoin tilojen suunnittelussa koirien turvallisuuden ja mukavuuden ohella. Koirien kohtaamisen minimoimiseksi uimalaan ja hoitohuoneisiin on erilliset sisäänkäynnit. 

Uimalastamme löytyy kolme yksityistä ja lukittavaa pesuhuonetta, joihin voi huoletta jättää omia tavaroita uinnin ajaksi. Pesuhuoneista löytyy turkinkuivaimet ja uimalan aulassa on lainattavissa kaksi korotettua ammetta pienten koirien pesun helpottamiseksi. Pesuhuoneista on pääsy allasalueelle, joka on yhden asiakkaan käytössä kerrallaan. Lasikuitualtaamme on iso (9,5 m x 3,4 m) ja suorakaiteen muotoinen ja sen pääsee kiertämään ympärillä kulkevaa käytävää pitkin. Altaaseen johtava ramppi on turvallinen ja vakaa. Kaikissa märkätiloissa on pyritty minimoimaan liukkaus erilaisilla materiaalivalinnoilla. 

Tilat on pyritty myös tekemään mahdollisimman helppokulkuisiksi ja asiointi onnistuukin esimerkiksi lastenrattaiden kanssa. Lisäksi meiltä löytyy asiakasvessa.

Me olemme täällä sinua ja koiraasi varten, tervetuloa!