JYVÄSKYLÄN KOIRAUIMALAN PALVELUT

OHJATTU UINTI

Ohjattu uinti sopii lähes kaikille koirille iästä, rodusta tai käyttötarkoituksesta riippumatta. Tältä sivulta voit lukea, mitä hyötyjä uinti tarjoaa koiralle sekä omistajalle ja mitä ohjatussa uinnissa tapahtuu. Lisäksi löydät ohjeita ajanvaraajalle sekä uintiin tulevalle.

man using MacBook

OMATOIMIUINTI

Haluaisitko uittaa koiraa itse ilman henkilökuntaa? Tältä sivulta löydät omatoimiuinnin edellytykset ja säännöt.

black smartphone near person

UINTITUNNIT JA -KURSSIT

Monipuolistamme treenausmahdollisuuksia tuomalla uutuutena erilaiset uintitunnit ja kurssit valikoimaamme! Tällä hetkellä saatavilla on vesipelastuksen yksityis- ja ryhmätunnit veneen ja muiden välineiden kanssa treenaamiseen sekä vesiagilityn yksityistunnit. Myös metsästyskoirien vesityön yksityistunnit ovat tulossa!

man using MacBook

KOIRAHIERONTA

Hieronta sopii useimmille koirille. Tältä sivulta voit lukea, miten erilaiset koirat voivat hyötyä hieronnasta ja esimerkiksi hieronnan vaikutuksista koiran suorituskykyyn. Lisäksi löydät tietoa siitä, milloin koiraa kannattaa hieroa ja vinkkejä lihaskireyksien tunnistamiseen sekä ohjeita hierontaan tulevalle.

PESUPALVELUT

Kaipaatko helppoutta turkinhoitoon tai haluaisitko hillitä kodin karvamäärää? Kirsi tarjoaa yksilöllisiä koirien pesupalveluita opiskelijahintaan osana trimmaajan opintoja. Tältä sivulta löytyy tietoa palveluiden sisällöstä, käytössä olevasta tuotevalikoimasta sekä ohjeita ajanvaraajalle ja pesuun tulevalle.

MUUT PALVELUT

Kaipaatko muuta käsittelyä koirallesi? Tiloissamme toimii myös muita palveluntarjoajia.

black smartphone near person