KOIRAUINTIA JA KOIRAHIERONTAA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

LINDA

VAINIO-PEKKA

YRITTÄJÄ, UINTIVALMENTAJA JA KOIRAHIEROJA

shallow focus photography of woman outdoor during day

Minulla on kolmen vuoden kokemus uintivalmentajan työstä ennen oman uimalan perustamista. Olen käynyt Tampereen Koirahierojakoulun ja suorittanut koirahierojan ammattitutkinnon vuonna 2017. Sitä ennen valmistuin eläintenhoitajaksi vuonna 2016.

Päädyin eläinalalle 15-vuotiaana aloittaessani eläinkaupan myyjänä. Väliin on mahtunut muitakin hommia, mutta työskentely eläinten kanssa on aina ollut lähellä sydäntä. Nautin erityisesti koirien uintivalmennuksesta.

Kotoa löytyy welsh corgi pembroke Dami (s. 2014) ja lyhytkarvainen hollanninpaimenkoira Rio (s. 2018.) Tällä hetkellä harrastan tokoa, rally-tokoa, vesipelastusta sekä palveluskoiralajeja. Nuoruudessa perheessäni oli metsästyskoiria – beagle ja bretoneita, joiden kanssa kiersin näyttelyitä ja harrastin muun muassa agilityä ja koiratanssia. Lisäksi opetin ja treenasin näiden koirien kanssa monia metsästyksessä tarvittavia taitoja. Tulipa hankittua myös metsästyskortti mopoikäisenä, vaikka sen käyttö jäikin vähälle. Pidän eri lajien kokeilemisesta ja ajan saatossa lähes kaikkea onkin tullut kokeiltua. Lisäksi olen harrastanut ratsastusta.

Minulta löytyy kokemusta monenlaisista koirista sekä ammatillisesti että harrastusmielessä.

NÄHDÄÄN UIMALALLA!

Linda Vainio-Pekka

Yrittäjä, uintivalmentaja ja koirahieroja

ANNIINA

KARJALAINEN

YRITTÄJÄ, UINTIVALMENTAJA JA KOIRAHIEROJA

man in gray t-shirt working remotely on a laptop

Toimin kolme vuotta uintivalmentajana ennen oman uimalan perustamista. Valmistuin koulutetuksi koirahierojaksi Tampereen Koirahierojakoulusta vuonna 2017. Lisäksi olen valmistunut eläintenhoitajaksi vuonna 2016.

Syvällinen kiinnostus koiran hyvinvointia ja alaa kohtaan syttyi omakohtaisten kokemusten kautta. Omistin sekarotuisen rescuekoiran, jonka terveyshuolet johtivat laajentamaan osaamistani ja lopulta nykyiseen ammattiini.

Tällä hetkellä minulla on kolme koiraa, länsigöötanmaanpystykorvat Lara (s. 2012) ja Kira (s. 2017) sekä australiankelpie Karpo (s. 2022.) Olen kokeillut useita eri harrastuslajeja, mutta viime vuodet viettänyt lähinnä tokon parissa. Toiveena olisi päästä Karpon kanssa myös kokeisiin tulevaisuudessa.

Eläinharrastuksiini lukeutuu myös ratsastaminen nykyään säännöllisen epäsäännöllisesti. Istuin hevosen selkään ensi kertaa 2-vuotiaana ja siitä lähtien olen kartuttanut taitojani eläinten lukemisessa ja kouluttamisessa myös hevosten parissa.

Minulla on omakohtaista kokemusta erilaisista koirista koiranomistajana sekä ammattini kautta.

NÄHDÄÄN UIMALALLA!

Anniina Karjalainen

Yrittäjä, uintivalmentaja ja koirahieroja

 KIRSI

KAUTIAINEN

UINTIVALMENTAJA, KOIRAHIEROJA JA TRIMMAAJAOPISKELIJA

shallow focus photography of woman outdoor during day

 Olen aloittanut syksyllä 2022 Jyväskylän Koirauimalassa uintivalmentaja ja koirahierojana. Olen käynyt Tampereen Koirahierojakoulun vuonna 2020 ja opiskellut lisäksi pienimuotoisesti koirien ravitsemusta sekä koiralähtöistä koulutusta. Tällä hetkellä opiskelen myös trimmaajaksi ja tarjoan koirien pesupalveluita opiskelijahintaan.

Omat koirani ja niiden terveyshuolet ohjasivat minua opintojen pariin ja sittemmin työskentelemään eläinalalle. Koirat ja kaikenlaiset eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja iso osa elämääni. Minulta löytyykin kokemusta kaikenkarvaisista ja karvattomista eläimistä. Tällä hetkellä minulla on kaksi chihuahuaa Dani (s. 2016) ja Rudi (s. 2016), Rottweiler Diesel (s. 2016) ja siperianhusky Hachi (s. 2018) sekä pari kilpikonnaa.

Omaan kokemusta erilaisista koirista niin perheenjäseninä kuin töiden kautta. Pidän erityisesti työskentelystä seniorikoirien ja arkojen koirien kanssa.

NÄHDÄÄN UIMALALLA!

Kirsi Kautiainen

Uintivalmentaja, koirahieroja ja trimmaajaopiskelija