Usein kysytyt kysymykset

SAAKO TILOISSANNE KUVATA?

Tottahan toki! Me myös mielellämme katsomme ja jaamme asiakkaidemme kuvia ja videoita Facebookissa ja Instagramissa. Sitä varten kuviin saakin tägätä ja merkitä tilimme @jklkoirauimala sekä häshtägimme #jklkoirauimala. 

MONTAKO KOIRAA ALTAASSA SAA UIDA KERRALLAAN?

Altaassa on aina vain yksi koira kerrallaan turvallisuussyistä. Samalle uintiajalle voi kuitenkin ottaa useamman koiran mukaan. Tällöin muut koirat odottavat vuoroaan pesuhuoneessa yhden uidessa. Varaathan riittävän pitkän uintiajan koirien lukumäärään nähden, neuvomme tarvittaessa mielellämme sopivan mittaisen ajan valitsemisessa.

ONKO TEILLÄ TURKINKUIVAINTA?

Kaikista pesuhuoneistamme löytyy turkinkuivaimet ja niitä saa vapaasti käyttää pesuhuoneen käyttöajan huomioiden. Pesuhuone on käytettävissä 15 minuutin ajan uinnin jälkeen.

ONKO KOIRALLA OLTAVA AINA UIMALIIVIT UIDESSA?

Uimaliivien tarkoitus on tukea koiran oikeaa uintiasentoa ja helpottaa koiran ohjaamista. Ensikertalaiselle puetaan aina uimaliivit aikaisemmasta uintikokemuksesta riippumatta, sillä liiveistä uintivalmentajan on helppo opastaa koiraa sille mahdollisimmen mukavalla tavalla ja tarvittaessa pitää kiinni koiran huilatessa rampilla harjoitteiden välissä. 

Jatkossa uimaliivien käyttö riippuu pitkälti koiran taidoista ja sen syvien lihasten kunnosta, sillä uinti rasittaa lihaksia eri tavalla kuin moni muu liikuntamuoto. Jos koira on tottunut uimari ja sen uintiasento on oikea ilman uimaliivejä, ei niitä välttämättä tarvita. Monet koirat kuitenkin tarvitsevat uimaliivejä erityisesti, jos koira aloittelee uimista tai liivien käytölle on jokin muu syy. Uintivalmentaja tarkkailee koiran oikeaa uintiasentoa ja arvioi, milloin uimaliivien käyttö on aiheellista.

MITKÄ MAKSUTAVAT TEILLE KÄY?

Paikan päällä käy ainoastaan korttimaksu tai käteinen tasarahana.

Sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä voit maksaa Visma Pay-palvelun kautta verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla, laskulla ja osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Pank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Huomaathan, että omatoimiuinnit ovat maksettavissa ainoastaan sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä. Ohjatun uinnin sarjakortit ja lahjakortit ovat ostettavissa ainoastaan henkilökunnalta.

MITEN PÄÄSEN OMATOIMIUINTIIN?

Varaa aika ohjattuun uintiin ja ota omatoimiuinnit puheeksi uintivalmentajan kanssa. Kun koirasi on oppinut ohjatussa uinnissa kääntymään turvallisesti rampilla ja uimaan ilman ohjaajaa altaassa, uintivalmentaja lisää sinulle oikeuden varata omatoimiuintiaikoja ajanvarausjärjestelmästä. 

KOIRANI EI UI TAI SE PELKÄÄ VETTÄ, VOIKO SEN TUODA UIMAAN?

Kyllä voi! Voimme opettaa koiran uimaan alusta alkaen iästä riippumatta eli aikaisempaa uintikokemusta ei tarvita. Olemme myös uittaneet esimerkiksi koiria, jotka ovat pienenä tippuneet laiturilta. Monista on kuoriutunut oikeita vesipetoja opastuksen ja positiivisten kokemusten myötä. Joillekin koirille altaassa uiminen on luonnonvesiä mukavampaa, sillä vesi on kirkasta ja kulku rampin kautta veteen vakaa.

SAANKO MENNÄ KOIRAN KANSSA ALTAASEEN?

Valitettavasti se ei ole turvallisuussyistä mahdollista, mutta voit uittaa tai osallistua uittamiseen altaan ulkopuolelta. Uintivalmentaja voi uittaa koiraa altaasta käsin, mikäli koira tarvitsee ohjaajan altaaseen.

KUINKA LÄMMINTÄ ALTAAN VESI ON?

Vesi on ympäri vuoden noin 22 °C.

KUINKA ISO UIMA-ALTAANNE ON?

Altaamme on 9,5 m x 3,4 m.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi? Kysy ihmeessä, vastaamme mielellämme!