Uimalan 1v-synttärit 14.10.

JYVÄSKYLÄN KOIRAUIMALASSA JUHLITAAN SYNTTÄREITÄ LAUANTAINA 14.10. klo 12-15! 

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi juhlimaan Jyväskylän Koirauimalan ensimmäistä syntymäpäivää tiloissamme Heinämäellä, osoitteessa Varastotie 3! Paikan päällä voit hyödyntää mahtavat synttäritarjouksemme, nähdä vesiagility-teemaisen näytösuinnin klo 13, osallistua arvontaan sekä tutustua tiloihimme ja toimintaamme tarjoiluista nauttien. Saavuthan tällä kertaa ilman koiraa.

NÄE NÄYTÖSUINTI 

Haluaisitko nähdä, mitä uimalassamme tapahtuu ja miten tiloissamme toimitaan? Kiinnostaisiko tietää, miten sekä sinä että koirasi voisitte hyötyä uintipalveluistamme? Tule katsomaan! Uintinäytös tarjoaa mielenkiintoista katseltavaa niin uusille tuttavuuksille kuin tutuille asiakkaillemme, sillä näytöksen teemana on tuleva palvelumme vesiagility! Paikan päällä kerromme mielellämme myös muista palveluistamme.

TUTUSTU TOIMITILOIHIN

Tutustu kovasti kehuttuihin tiloihimme, joiden suunnittelussa on monin tavoin huomioitu sekä koirien turvallisuus, että asiakkaidemme mukavuus. Meillä on avoimet ovet tapahtuman ajan ja tiloissamme pääsee kiertelemään ja katselemaan vapaasti. 

OSALLISTU ARVONTAAN

Paikan päällä voit myös osallistua 30 minuutin ohjatun uinnin arvontaan! Uintiaika sopii niin konkareille kuin ensikertalaisille, eikä koiralla tarvitse olla aikaisempaa uintikokemusta. Sopii myös omatoimiuinneista tai vesipelastuksesta kiinnostuneille!

HYÖDYNNÄ SYNTTÄRITARJOUKSET

Tapahtumassa on tarjouksia sekä uusille että tutuille asiakkaille! 

Ensikertalaisuinti 33 € (norm. 39 €)!

Palvelun normaalihinta on 39 €. Tarjous koskee kaikkia paikan päällä 14.10. varattuja ja maksettuja ensikertalaisuinteja sekä ajanvarausjärjestelmässä ajalle 9.-13.10. varattuja ensikertalaisuinteja. Tarjous on hyödynnettävissä kerran per talous. 

Ohjatun uinnin sarjakortit -10 %!

Sarjakortteja voi ostaa useita tarjoushintaan ja paikan päällä myös lahjaksi. Sarjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä lukien ja sarjakortin sisältävät lahjakortit vuoden ensimmäisestä käyttöpäivästä lukien. Synttäritapahtuman lisäksi tarjous on lunastettavissa 9.-14.10 palvelun yhteydessä sekä ajanvarausjärjestelmässä. 

TERVETULOA JUHLIMAAN KANSSAMME, NÄHDÄÄN PIAN UIMALALLA!