Pikkujoulut 10.12

JYVÄSKYLÄN KOIRAUIMALASSA JUHLITAAN PIKKUJOULUJA LAUANTAINA 10.12. klo 12-15! 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi meille Heinämäelle osoitteeseen Varastotie 3 – tulethan kuitenkin ilman koiraa. Paikan päällä voit muun muassa tehdä joululahjaostoksia ja saada ostoksesi maksutta nättiin pakettiin, nähdä näytösuinnin, nauttia pikkupurtavista ja tutustua syksyllä valmistuneen uimalamme tiloihin.

JOULULAHJAT PAKETOITUNA

Etsitkö joululahjaa koiraihmiselle tai nelijalkaiselle ystävällesi? Pikkujouluissa voit ostaa palveluitamme ja tuotteitamme itsellesi tai lahjaksi! Meiltä on ostettavissa lahjakortteja, joille voidaan sisällyttää haluamasi palvelut tai euromääräinen arvo. Palveluihimme kuuluu ohjattu uinti, omatoimiuinti ja koirahieronta. Tuotevalikoimastamme löytyy erilaisia vesileluja, kylpytakkeja, logollisia pyyhkeitä, pelastusliivejä ja nameja. Pikkujouluissa käytössäsi on myös maksuton paketointipalvelu, jotta joululahjaostostelu on mahdollisimman vaivatonta! Suosimme paikan päällä korttimaksua, mutta myös käteinen käy tasarahana.

NÄE NÄYTÖSUINTI 

Haluatko nähdä mitä ohjatussa uinnissa tapahtuu ja miten uimalassamme toimitaan? Kiinnostaisiko tietää, miten sekä sinä että koirasi voisitte hyötyä uintipalveluista? Tule katsomaan! Pikkujouluissa pääset seuraamaan ohjattua uintia näytöksen muodossa klo 13. Paikan päällä kerromme mielellämme myös muista palveluistamme.

TUTUSTU TOIMITILOIHIN

Tutustu syksyllä valmistuneisiin upeisiin tiloihimme, joiden suunnittelussa on monin tavoin huomioitu sekä koirien turvallisuus, että asiakkaidemme mukavuus. Myös sijainti on valikoitu asiakkaita ajatellen siten, että meille on helppoa saapua niin autolla kuin bussilla. Uimalamme sijaitsee loistavalla paikalla Jyväskylän Heinämäessä osoitteessa Varastotie 3, lähellä Palokan ja Seppälän palveluita.

NÄHDÄÄN PIAN UIMALALLA, TERVETULOA!