Pesuhuoneen käyttöaika ja vinkit varttiin

MITEN KOIRAN PESUUN JA KUIVAAMISEEN SAA LISÄÄ AIKAA UINNIN JÄLKEEN?

Pesuhuone on uintiasiakkaan käytettävissä vielä 15 minuuttia uintiajan jälkeen. Viime aikoina olemme saaneet kyselyitä koskien pesuhuoneen käyttöajan pidentämisestä, jotta pesu- ja kuivaustoimiin olisi enemmän aikaa uinnin jälkeen. 

Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollista järjestää pelkän pesuhuoneen käyttöaikaa pidemmäksi johtuen 15 minuutin uintiaikojen suuresta kysynnästä ja niiden edellyttämästä kolmen pesuhuoneen vuorottelusta.

Lisäaikaa on kuitenkin mahdollista saada varaamalla tavallista pidemmän uintiajan, jolloin ylimääräisen osan uintiajasta voi käyttää pesuun ja kuivaamiseen. 

VINKIT KOIRAN PESUUN JA KUIVAAMISEEN VARTISSA

Useimmille asiakkaillemme kuitenkin riittää 15 minuuttia pesuhuoneessa toimimiseen uinnin jälkeen – parhaimmillaan jopa isojen turkkirotuisten koirien laumalle! Listasimme parhaat vinkit, joilla lähtötoimia voi nopeuttaa:

#1 Uinnin jälkeen ei tarvitse välttämättä shampoopesua. Uima-altaassamme on vähäinen määrä klooria ja sen poistamiseen riittää turkin huolellinen huuhtelu vedellä. Turkin kaivatessa kosteutusta voit kokeilla pelkkää hoitoainepesua tai jätettävää hoitoainetta vesipesun jälkeen.

#2 Useimmat asiakkaamme kuivaavat koiran pyyhekuivaksi pesuhuoneessa ja tarvittaessa kuivaavat loppuun kotona.

#3 Käyttämällä hikiviilaa ennen pyyhettä nopeutat kuivaamista ja vältyt läpimärältä pyyhkeeltä. Jos hikiviila ei ole entuudestaan tuttu, se on se seinällä suihkun vasemmalla puolella roikkuva musta kahvallinen kapine. Nappaa kahvasta kiinni ja kuivaa karvan suuntaisesti ikään kuin pitelisit ikkunalastaa. Hikiviilassa on kaksi puolta: joustava kuminen puoli sekä kovempi muovinen puoli – kokeile kumpi toimii koirasi turkkiin paremmin.

#4 Turkinkuivaimella saa enimmät kosteudet turkista nopeasti pois.

#5 Monet suosivat helppona ratkaisuna kylpytakkeja, jotka kuivaavat ja pitävät koiran lihakset lämpimänä uinnin jälkeen. Tuotevalikoimastamme löytyy RuttuNutun froteisia kuivausloimia väreissä aqua, pinkki ja harmaa, jotka sopivat tarkoitukseen erinomaisesti. Saatavilla on koot XS-XXL (selän pituudet max. 32-60cm.) Viileällä säällä voit kuivata tassut ja nassun turkinkuivaimella.

#6 Jos useamman koiran uitettavaksi, voit pestä ja kuivata muita koiriasi pesuhuoneessa sillä välin, kun uintivalmentaja uittaa yhtä koiristasi taikka napata kaverin mukaan apukäsiksi, jos haluat osallistua itse uittamiseen.

Kokeile, mitkä vinkit toimivat teille parhaiten ja rakenna oma toimiva pesuhuonerutiini!