Metsästyskoirien vesityöilta 3.7.

HALUAISITKO TREENATA VESITYÖSKENTELYÄ KOEKELPOISELLA RIISTALLA TAI RIISTAPUKILLA?

Metsästäjä, haluaisitko treenata vesityöskentelyä koirauimalassa omaa koekelpoista riistaa tai riistapukkia käyttäen? Nyt se on mahdollista, sillä järjestämme metsästyskoirien vesityöillan maanantaina 3.7.2023 klo 18:30 alkaen!

MITÄ VOIDAAN TREENATA?

Uimalassa voidaan treenata uintivalmentajan avustuksella useita taipumus-, vesityö- tai metsästyskokeissa taikka metsästäessä tarvittavia taitoja, kuten noudolle lähettämistä ja noudon palautusta, sokkolähetystä, hiljaista työskentelyä, yhden riistan hakemista kerrallaan ja koiran ohjaamista vedessä. Lisäksi uintivalmentaja varmistaa koiran oikean uintiasennon, joka vaikuttaa koiran metsästyssuoritukseen ja on usein eduksi myös koearvosteluissa. 

Vesityöillassa näitä taitoja voidaan treenata poikkeuksellisesti oman koekelpoisen riistan tai riistapukin kanssa johtuen treeni-iltaa seuraavasta altaan huoltotauosta, jolloin allas puhdistetaan perusteellisesti.

UINTIVUOROT 

Vesityöillan uinteja vetää kokenut koirien uintivalmentajamme Anniina Karjalainen ja uintivuorot ovat  20 min mittaisia ohjattuja uinteja. Pesuhuone on asiakkaan käytettävissä 15 minuuttia ennen ja jälkeen oman uintivuoron.

Ensi kertaa uimalassamme asioiville koirille suosittelemme käyntiä 30 min ohjatussa uinnissa jo ennen vesityöiltaa, jotta vesityöskentelylle varattu aika ei kulu esimerkiksi opettaessa koiraa kulkemaan rampilla tai tämän jännittäessä uusissa tiloissa.

Uintivuoron hinta on 28 € / 20 min. 

AJANVARAUS

Varaa aika vesityöiltaan tai kysy lisää laittamalla sähköpostia anniina@jklkoirauimala.fi nyt!